Sterilised

Ter voorkoming van overgewicht bij gecastreerde katten

Gecastreerde katten hebben vaak meer kans op overgewicht en urinewegziekten. Ze hebben behoefte aan een verzadigend, smakelijk en vezelrijk voer met een gemiddeld vetgehalte, veel proteïnen en ter ondersteuning van gezonde urinewegen een evenwichtig mineraalgehalte.

 

 

Atlantik-Lachs

Voor alle volgroeide katten. Ook voor gevoelige katten.

Adult Atlantik-Lachs bevat licht verteerbare proteïne van waardevolle zalm, konijn en gevogelte die de stofwisseling en vertering niet belasten.

 

 

Best Age 10+

Voor alle katten vanaf 10 jaar.

Om de nieren, de lever en het hart te ontzien moeten bij een aangepaste voeding voor oudere honden de hoeveelheden proteïne, natrium en fosfor worden verlaagd.

 

 

Diet Nieren

Dieet-totaalvoer voor volgroeide katten.

Happy Cat Diet Niere/Kidney werd speciaal ontwikkeld als totaalvoer voor katten met een nierinsufficiëntie, maar kan eventueel ook worden gebruikt bij hartaandoeningen en ter voorkoming van cystine- en nierstenen

 

 

Junior

Voor kittens vanaf de 5e week. Ook voor gevoelige katten van alle rassen

Kittens hebben voor een harmonische groei en als fundament voor een lang, vitaal leven een uitgebalanceerde hoogwaardige en smakelijke voeding nodig.

 

 

Large Breed

Voor alle volgroeide katten. Ideale tandverzorging. Zonder vis.

De speciale XL brok stimuleert de kauwreflex op intensieve wijze en biedt zo tevens speciale tandverzorging. Hij is ook ideaal voor katten van grote rassen.

 

 

Light

Voor volgroeide katten met een geringe energiebehoefte

Katten met overgewicht en gecastreerde dieren hebben behoefte aan een zeer lichte, vullende en toch lekkere voeding met een gering vetgehalte.

 

 

Voralpen-Rind

Voor alle volgroeide katten. Bijzondere kauwervaring.

Adult Vor-Alpen Rind wordt zonder vis, maar mét de licht verteerbare proteïnen van lam en gevogelte geproduceerd die de stofwisseling en vertering niet belasten.

 

 

Adult Weide-Lamm

Voor alle volgroeide katten. Zonder vis.

Adult Weide-Lamm wordt zonder vis, maar mét de licht verteerbare proteïnen van lam en gevogelte geproduceerd die de stofwisseling en vertering niet belasten.

 

Contacteer ons

  • Email

    Stuur ons een email met je vragen.
  • Facebook

    Bezoek ons op Facebook.