Baby Milk Probiotic (op bestelling)

Puppymelk in Supreme-kwaliteit voor het opgroeien zonder moeder vanaf de 1e dag. Gering lactosegehalte (max. 25%). Met speciale probiotische culturen die de darmwerking stabiliseren.

 

 

Baby starter (op bestelling)

Dankzij de fijne korrelstructuur van Baby Starter went de pup langzaam aan het eten van brokjes. Baby Starter is geschikt vanaf het moment dat de pup gaat spenen, rond de vierde week. Als de pup vijf of zes weken oud is, kan hij worden overgezet op de Happy Dog Baby voeding voor kleine, middelgrote of grote rassen.

 

 

Mini Baby & Junior

Totaalvoer voor puppy's Kleine rassen met een gewicht tot 10kg. Vanaf de 4e Vanaf de 9e week tot (max.) 12 maanden.

Mini Baby & Junior puppyvoer is vanaf de 4e week uitermate geschikt als licht verteerbaar voer, ook voor gevoelige puppy’s van alle kleine rassen tot een volwassen gewicht van 10 kg.

 

 

Baby Grainfree (op bestelling)

Graan-vrij voedsel voor de zeer gevoelige pups vanaf de 4e week tot 12 maanden (middelgrote en grote rassen, waaronder de 5e maand).

 

 

Maxi Baby

Totaalvoer voor puppy's. Grote rassen met een gewicht vanaf 26 kg. Vanaf de 4e week tot en met 5 maanden.

Het puppyvoer Maxi Baby bevat hoogwaardig gevogelte, zalm en de waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel, samengebracht in een door dierenartsen aanbevolen receptuur met 29% proteïnen (eiwit).

 

 

Maxi Junior

Totaalvoer voor jonge honden. Grote rassen met een gewicht vanaf 26 kg. Vanaf de 6e maand tot ca. 18 maanden.

Maxi Junior droogvoer voor de jonge hond bevat hoogwaardig gevogelte, zalm en de waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel. De door dierenartsen aanbevolen receptuur met een verlaagd proteïnegehalte (eiwit) van slechts 25% voorkomt de overmatige toediening van proteïne aan jonge honden in de tweede groeifase.

 

 

Medium Baby

Totaalvoer voor puppy's. Middelgrote rassen met een gewicht van 11-25 kg. Vanaf de 4e week tot en met 5 maanden.

Medium Baby puppyvoer bevat hoogwaardig gevogelte, zalm en de waardevolle mossel uit Nieuw-Zeeland, samengebracht in een door dierenartsen aanbevolen receptuur met slechts 29 % proteïne (eiwit).

 

 

 

Medium Junior

Totaalvoer voor jonge honden. Middelgrote rassen met een gewicht van 11-25 kg. Vanaf de 6e maand tot ca. 15 maanden.

Medium Junior 25 bevat hoogwaardig gevogelte, zalm en waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel. De door dierenartsen aanbevolen receptuur met een verlaagd proteïnegehalte (eiwit) van slechts 25 % voorkomt de overmatige toediening van proteïne aan jonge honden in de tweede groeifase.

 

Contacteer ons

  • Email

    Stuur ons een email met je vragen.
  • Facebook

    Bezoek ons op Facebook.