Mini Adult

Voor alle volgroeide honden tot 10 kg met een normale energiebehoefte. Voor heel bijzondere fijnproevers. Optimale tandverzorging door geoptimaliseerde brok.

Mini Adult hondenvoer voor kleine hondenrassen met een aangepaste brokvorm is ideaal voor alle volgroeide honden tot 10 kg. Met het unieke Happy Dog Natural Life Concept® van natuurlijke ingrediënten.

 

 

Mini Africa


Het bijzonder smakelijke super-premium-totaalvoer Happy Dog Mini Africa is ideaal voor alle veeleisende kleine fijnproevers, die het heel bijzondere zoeken of zeer kieskeurig zijn. Het is ook zeer geschikt voor gevoelige honden van kleine rassen met heel speciale behoeften: de combinatie van struisvogel en aardappelen maakt van Happy Dog Mini Africa een unieke receptuur.

 

 

Mini Baby & Junior

Totaalvoer voor puppy's Kleine rassen met een gewicht tot 10kg. Vanaf de 4e Vanaf de 9e week tot (max.) 12 maanden.

Mini Baby & Junior puppyvoer is vanaf de 4e week uitermate geschikt als licht verteerbaar voer, ook voor gevoelige puppy’s van alle kleine rassen tot een volwassen gewicht van 10 kg.

 

 

Mini Irland

Extra kleine brokken - voor kleine hondenrassen. Geproduceerd met fijne zalm en lekkere konijn.

Alle kleine fijnproevers die het heel speciale zoeken, zeer gevoelig of ook kieskeurig zijn, biedt Happy Dog een unieke mogelijkheid: het bijzonder smakelijke super-premium totaalvoer Mini Irland, geproduceerd met fijne zalm en heerlijk konijn.

 

 

 

Mini Light

Voor alle volgroeide honden tot 10 kg met een geringe energiebehoefte.

Honden van kleine rassen met een neiging tot overgewicht hebben behoefte aan een zeer lichte, vullende en toch lekkere voeding met een gering vetgehalte! Happy Dog biedt met Mini Light de perfecte receptuur: Waardevolle proteïnebronnen en het unieke Happy Dog Natural Life Concept® met natuurlijke ingrediënten vormen de basis van dit zeer goed verteerbare super-premium voer.

 

 

Mini Neuseeland

Extra kleine brokken - voor kleine hondenrassen. Het is ook zeer geschikt als bewuste voeding voor gevoelige honden van kleine rassen.

Het bijzonder smakelijke en uiterst goed te verdragen super-premium voer Happy Dog Mini Neuseeland bevat 21% lamsvlees en wordt verrijkt met het vlees van de kostbare Nieuw-Zeelandse groenlipmossel. De extra kleine brokken zijn ideaal voor alle kleine fijnproevers die het heel speciale zoeken of zeer kieskeurig zijn.

 

 

 

Mini Senior

Voor alle volgroeide honden tot 10 kg met een normale energiebehoefte.

Vitaliteit voor de 3e levensfase van rassen tot 10 kg. Naarmate onze honden ouder worden, verandert hun stofwisseling geleidelijk. Om de inwendige organen te ontzien moeten bij een aangepaste voeding voor oudere honden de hoeveelheden proteïnen, natrium en fosfor worden verlaagd. Het energiegehalte van het voer mag echter maar weinig lager zijn. Happy Dog Mini Senior wordt geproduceerd met 5 waardevolle proteïnebronnen en is daardoor zeer evenwichtig.

Contacteer ons

  • Email

    Stuur ons een email met je vragen.
  • Facebook

    Bezoek ons op Facebook.